Valtavan hauen vatsassa pullotti outo muodostelma – uskomaton löytö kalan sisältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalajutut ovat viime vuosina muuttuneet hieman toisenlaisiksi, koska nykyisin niistä on yleensä pelkkien tarinoiden lisäksi olemassa todisteeksi myös videoita tai ainakin valokuvia. Nyt vuorossa on tapaus, jollaista olisi epäilty, mikäli se olisi ollut ainoastaan kalastajien kertomusten varassa.

Miehet saivat nimittäin kalastusreissulla saaliiksi suurikokoisen hauen, jonka vatsassa pullotti poikkeuksellinen muodostelma. Tunnusteltaessa se tuntui kovalta ja kiekkomaiselta, joten eräs miehistä veikkasi hauen nielaisseen pienikokoisen frisbeen. Toisin kuitenkin kävi, sillä kalastajat päättivät tarkistaa saman tien millainen yllätys hauen vatsasta löytyisikään.

Yllätys oli melkoinen, kun vatsassa olikin hauen saaliiksi joutunut kala. Vielä sitäkin hämmentävämmän reaktion löydös sai aikaiseksi, kun kala paljastui edelleen eläväksi. Se nimittäin alkoi pian hauen vatsasta päästyään sätkiä pöydällä. Video on kuvattu 1. tammikuuta Yhdysvaltojen Wisconsinin Lacrossessa, jossa Roger, Andy ja Jeremiah olivat kalastamassa.