Nicolas Cage astui syrjäiseen brittipubiin – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen pitkän linjan näyttelijä Nicolas Cage on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa ja hänet tunnetaan varsinaisena työmyyränä. Tienestit ovat todellakin tarpeen, sillä näyttelijän tiedetään myös käyttävän varallisuuttaan hyvin leväperäisesti. Hän ajautui muutama vuosi sitten vararikkoon.

Nicolas Cage nauttii juhlimisesta ja elostelusta. Mies astui uudenvuodenaattona pieneen paikalliseen pubiin Lounais-Englannin Somersetissa. Paikalliset eivät olleet uskoa silmiään, kun Hollywood-näyttelijä oli aikeissa viettää iltaansa kuin kuka tahansa pienen englantilaisen paikkakunnan mies.

Ilta alkoi sillä, että Nicolas Cage tarjosi kierroksen, eli juoman kaikille Tramways Social Clubissa olleille. Siten hän varmasti sai myös uusia ystäviä, vaikkakin pikkupubien asiakkaat ovat yleensä tottuneet viettämään iltaansa pienellä ja tutulla porukalla. Hänestä tuli pubin kunniajäsen.

Nicolas Cage spent NYE in my small, local pub, in Somerset, UK. He bought everyone a drink. from pics