Kelly Osbourne on ollut absolutisti 2,5 vuotta – ihmiset eivät ymmärrä päihteetöntä elämää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ozzy ja Sharon Osbournen nuorin tytär Kelly Osbourne on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Naisen on tiedetty keskittyneen enemmän terveellisiin elintapoihin ja henkiseen hyvinvointiin. Hän on ollut absolutisti 2,5 vuotta.

35-vuotias Kelly Osbourne on kertonut avoimesti kärsineensä alkoholi- ja huumeriippuvuuksista. Nyt hän on päättänyt keskittyä erityisesti itseensä ja lopettaa muiden ihmisten miellyttämisen. Hän kertoo Instagramissa tehneensä liikaa asioita muiden hyväksi oman hyvinvoinnin kustannuksella.

Kelly Osbournen mukaan ihmiset kyseenalaistavat hänet jatkuvasti selvänä olemisen takia, ja hän ihmettelee, että kukaan ei ikinä halunnut häntä tilille päihteitä käyttäessään. Hän aikoo olla päihteetön ja kova muija, joka ei kuuntele muiden paskapuheita. Kelly Osbourne on sanonut aiemmin, että hänen mielestään kaikkien tulisi käydä säännöllisesti terapiassa, jotta ihmiset pysyisivät tervemielisempinä.

View this post on Instagram

2019 has been one hell of a year. In many ways it has been amazing especially in terms of self-growth. In many ways it has been gut-wrenchingly difficult. However through all the good and bad it has been incredibly educational for me. I have come to the realization that I constantly put the needs of others before my own. I allow myself to be put in situations that make me feel uncomfortable for fear of upsetting someone else. Not forgetting the amount of times I co-sign the bullshit of others. With almost 2 1/2 years of sobriety under my belt I still struggle with confrontation (which was NEVER a problem when I was using) Well this all STOPS today. 2020 is going to be the year of me!!! It’s time to put myself first, stop taking on other peoples shit and be the badass sober women I was born to be. #HappyNewYear I love you guys 💜

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

View this post on Instagram

💄: @juliannekaye 💇‍♀️ :@johnnystuntz

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on