Caitlyn Jenner: ”Sukupuolenkorjaus ei ollut syy eroon”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiatähti Bruce Jenner aloitti viisi vuotta sitten sukupuolenkorjauksen, jossa hän opetteli elämäänsä uuden identiteetin kanssa. Hän muuttui Caitlyn Jenneriksi. Hän oli ennen sitä 23 vuotta naimisissa Kardashianien klaania luotsaavan matriarkka Kris Jennerin kanssa.

Monet luulevat, että pariskunta erosi juurikin Brucen uuden identiteetin vuoksi. Hän haluaa nyt oikoa virheellisiä käsityksiä Daily Mailissa ja väittää, että parin eron taustalla oli miljoona muuta syytä. Heillä oli hänen mukaansa vuosien ajan toimiva liitto, mutta olosuhteet ja ihmiset muuttuvat aikojen saatossa.

– Parisuhteemme ei toiminut enää ja päätimme yhteisymmärryksessä erota. Asiaan ei liittynyt vihamielisyyttä, Caitlyn Jenner sanoo.