Ottiko laitoksesta karannut Amanda Bynes tatuoinnin? Poskessa epämuodostunut sydän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien teinitähti Amanda Bynesin elämä meni syöksykierteeseen päihderiippuvuuksien ja mielenterveysongelmien vuoksi seitsemän vuotta sitten. Nyt 33-vuotias nainen aloitti huumeiden käytön ollessaan vasta 16-vuotias. Nainen on viettänyt pitkiä aikoja suljetulla osastolla pakkohoidossa.

Amanda Bynesilla on todettu päihdeongelmien lisäksi ainakin skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän sai muutama vuosi sitten elämän takaisin raiteilleen ja aloitti uuden alan opiskelun. Uuteen ammattiin valmistautumisesta huolimatta Amanda Bynes retkahti ja joutui uuteen hoitolaitokseen vuoden 2019 keväällä. Hän karkasi sieltä hiljattain.

Näyttelijätär Amanda Bynes tarvitsee jatkuvaa hoitoa ja tarkkailua. Hän karkasi avohoitoyksiköstään, eikä kukaan tiennyt hetkeen missä varakas ja päihteille perso nainen eli. Nyt hän on muuttanut vanhempiensa luokse. Nainen julkaisi itsestään kuvan, jossa hänen poskessaan on sydän. Kuvio näyttää epämääräiseltä tatuoinnilta ja moni toivoo, että se olisi ainoastaan piirustus tai siirtokuva. Monet lehdet kuitenkin väittävät tautointia oikeaksi.

View this post on Instagram

👽

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on