Kalle Korpiniemen katominen on yhä mysteeri – poliisi pyytää Imatralta havaintoja autosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keskusrikospoliisi ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos epäilevät Imatralta keväällä 2018 kadonneen Kalle Korpiniemen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi kaipaa vihjeitä tapaukseen liittyen ja erityisesti Korpiniemen käytössä olleesta Chrysler Neon -merkkisestä autosta 29.3.2018 alkaen. Ajoneuvon rekisteritunnus on IIU-697.

Viimeinen havainto Korpiniemestä tehtiin torstai-iltapäivällä 29.3.2018 Imatran Rajapatsaan kaupunginosassa, kun hän poistui kalakaupasta kello viiden aikaan iltapäivällä. Tämän jälkeen miehestä ei ole tehty havaintoja, ja hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. STT on aiemmin kertonut, että Korpiniemellä on epäilty olleen kytköksiä Helvetin enkeleihin.

Kalle Korpiniemi oli kadotessaan 37-vuotias, tanakka ja 176 senttimetriä pitkä. Hänellä oli katoamisen aikaan todennäköisesti harmaat verkkarihousut, punainen kansitakki ja lippalakki. Havainnot ajoneuvosta ja muut Korpiniemen katoamiseen liittyvät tiedot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan virka-aikana puhelimitse numeroon 0295 418 622 tai sähköpostilla osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Poliisi