Ariel Winter ilman meikkiä – tältä tähti näyttää oikeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Ariel Winter on aloittanut uransa jo pikkutyttönä Moderni perhe -televisiosarjassa. Nuorta naista seurataan mediassa herkeämättä, koska Winter onnistuu aina yllättämään näyttävillä asuvalinnoillaan ja tyylimuutoksillaan.

Ariel Winter yllätti faninsa viimeksi pari kuukautta sitten esittelemällä uuden punaoranssin hiustyylinsä. Nyt nainen ihastutti julkaisemalla itsestään täysin meikittömiä kuvia omalle Instagram-kanavalleen.

Ariel Winter on totuttu näkemään aina melko vahvalla meikillä. Sen vuoksi moni yllättyikin positiivisesti naisen julkaistessa itsestään raikkaita täysin meikittömiä kuvia. Kuvista voidaan huomata, että näyttelijätähti on todella näyttävä näky niin meikattuna kuin ilmankin ehostusta.

https://www.instagram.com/p/B66mZyeAKiE/