Tämän cocktailin Victoria Beckham juo joka aamu – tulokset puhuvat puolestaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham on brittiläinen muotisuunnittelija ja entinen laulaja, jonka moni muistaakin suositusta Spice Girls -tyttöbändistä. Neljän lapsen perheenäidin elämä on kiireistä, minkä vuoksi hänen pitääkin pitää erityistä huolta hänen terveydestään ja jaksamisestaan.

Victoria Beckham on kertonut juovansa erityisen terveysjuoman joka aamu pysyäkseen terveenä ja käynnistääkseen aineenvaihduntansa. Daily Mail -sivuston mukaan 45-vuotias uranainen aloittaa päivänsä kahdella ruokalusikallisella omenaviinietikkaa. Tämän jälkeen hän juo vielä kupillisen kuumaa vettä johon on puristettu tuoretta sitruunaa.

Aamiaisen jälkeen kaunotar suuntaa kuntosalille, jossa hän ehtii rehkimään tunnin verran ennen kuin hän kiirehtii viemään lapsensa kouluun. Kun nainen on vienyt lapset, hän palaa kaksituntisen treeninsä pariin ja suorittaa vielä jäljelle jääneen tunnin verran hikoilua.

Victoria Beckham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hiljattain myös kuvan, jossa nähdään miten upeassa huippukunnossa perheenäiti on. Kuvassa nainen poseeraa treeninsä jälkeen lattialla valkoiset urheilurintaliivit ja tiukat treenitrikoot yllään.