Alastonmalli keräsi miljoonan Australian maastopalojen uhreille – lupasi alastonkuvia lahjoittajille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen malli Kaylen Ward on saanut lempinimen alaston hyväntekijä. Hän on kerännyt Australian maastopalojen uhreja auttavaan hyväntekeväisyyteen valtavan summan lupaamalla paljasta ihoa.

20-vuotias Kaylen Ward ilmoitti 3. tammikuuta lähettävänsä alastonkuvan kaikille, jotka lahjoittaisivat rahaa johonkin hänen listaamistaan hyväntekeväisyysjärjestöistä. Lahjoittajien täytyy kyetä todistamaan antaneensa rahaa järjestöille.

Ward on sittemmin paljastanut Twitterissä lahjoituksia kerääntyneen jo noin miljoonan dollarin edestä. Hän kertoo Buzzfeedille arvion perustuvan siihen, kuinka monta todistetta vähintään 10 dollarin lahjoituksesta hän on saanut.

Tempauksella kerätyt rahat menevät suoraan järjestöille. Ward ei siis itse hyödy siitä suoraan rahallisesti, vaikka hänen sosiaalisen median seuraajien määrä onkin kasvanut räjähdysmäisesti. Instagram tosin poisti mallin tilin pian hänen aloitettua kampanjan.