Näin Hilary Duffia kosittiin – mies teki tähdelle kirjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff meni hänen miehensä musiikkituottaja Matthew Koman kanssa juuri ennen joulua naimisiin. Intiimit häät pidettiin pariskunnan omalla kotipihalla Los Angelesissa lähimpien ystävien ja perheen kesken.

Hilary Duff kertoi Vogue-lehden haastattelussa romanttisesta tavasta, jolla Koma oli häntä kosinut. Mies oli antanut naiselle puistossa iltakävelyllä kirjan, jonka hän oli itse piirtämällä kuvittanut. Kirjan sivuilla nähtiin pariskunnan koko seurustelutaival sekä kuvin että sanoin. Takakanteen oli upotettu sormus, jonka nainen oli ottanut ilomielin vastaan.

Vogue pääsi seuraamaan myös Hilary Duffin hääpukusovitusta. Videolla nähdään millainen tyyli naiselle on kehitelty aina hiuksia ja meikkiä myöten. Jenny Packhamin suunnittelema hääpuku on todella kaunis ja yksinkertainen puku, jossa persoonallisuutta tuovat kuitenkin liioitellut olkatoppaukset ja hihansuut, jotka avautuvat pieneksi viitaksi ja muodostavat myös lyhyen laahuksen puvun takaosaan.