Courtney Stodden otti tatuoinnin – esitteli sitä alastomana poseeraten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuosina naisellisempia muotoja saavuttanut povipommi Courtney Stodden on kärsinyt syömishäiriöstä lähes koko aikuisikänsä. Hän on nykyisin kertomansa mukaan sinut vartalonsa kanssa ja julkaisee sosiaaliseen mediaan ahkerasti paljastelevia otoksia.

Nyt teinivaimona kuuluisuuteen noussut Courtney Stodden on ottanut ensimmäisen tatuointinsa nilkkaan. Hän on esitellyt sitä betonisella pihamaalla alasti poseeraten. Strategiset kehon paikat on peitetty kädellä, jotta kuvaa ei poisteta Instagramista seksuaaliseen sisältöön vedoten.

Courtney Stodden on muistuttanut ihmisiä harkitsemaan kirjoittamiaan kommenttejaan. Courtney Stodden ei halua kuulla arvosteluita tai huomautuksia vartalonsa nykyisestä koosta. Hänen mukaansa ihmisten tulisi katsoa peiliin ja opetella olemaan ystävällisiä. Sanat voivat satuttaa. Hänellä on todettu muitakin mielenterveysongelmia.

View this post on Instagram

Delicate and sharp #tattoo

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on