Harry ja Meghan poistettiin jo kuninkaallisesta osiosta Madame Tussaudsin vahakabinetissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viikon suurimmista uutisista on ollut prinssi Harryn ja Meghan Marklen suunnitelmat luopua kuninkaallisista titteleistään. Kohua herättänyt yllätyspäätös ei ole ollut kuninkaallisen perheen muiden jäsenten mieleen.

Lontoon kuuluisa vahakabinetti Madame Tussauds on sittemmin ilmoittanut laittavansa kuninkaallista perhettä esittävän osion uuteen uskoon. Meghania ja Harrya esittävät vahanuket on jo poistettu osiosta.

Toukokuusta 2018 saakka Iso-Britannian kuninkaallisen perheen osiossa esillä olleet Sussexin herttuan ja herttuattaren vahanuket ovat lukeutuneet Madame Tussaudsin suosituimpiin hahmoihin. Vahakabinetin johtaja Steve Davies kertoo CNN-sivustolle niiden olevan esillä jatkossakin, joskin toisessa osiossa.