Adelen hurja muodonmuutos – paino pudonnut yli 20 kiloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Adele muutti viime keväänä erilleen hänen aviomiehestään Simon Koneckista seitsemän vuoden yhteiselon jälkeen. Nainen jätti avioerohakemuksen syyskuussa ja nyt 31-vuotias laulaja opettelee uutta arkeaan seitsemänvuotiaan poikansa Angelon yksinhuoltajana.

Laulajakaunotar on nähty viime aikoina paljon tavanomaista hoikemmassa kunnossa. Nainen on lomaillut lähipäivinä Anguillassa Karibianmerellä, jossa hänestä napatut paparazzikuvat ovat paljastaneet naisen uuden timmimmän olemuksen.

Tähdestä napatuista kuvista voi nähdä välittömästi, että nainen on laihtunut huomattavasti. The Sun -sivuston mukaan kaunotar on onnistunut pudottamaan jopa yli 20 kiloa painoaan. Suurin muutos on tapahtunut syksyn aikana samalla kun nainen on käynyt läpi eroprosessiaan.

View this post on Instagram

Eventually, fat is your friend. . It’s an inconvenient truth seeing as we spend our lives fighting it… until we’re 40 and our face is disappearing. . Yeahhhh…. remember that volume loss/skin laxity chat ? Here’s volume loss ! . Adelle is beautiful both full or thinner faced. We have been blessed with a battery of fillers to contour & restore the face. You CAN be fit and fresh faced ! 🏃🏼‍♀️ 🏋🏻‍♂️ 🧑🏻‍🦲 . #Repost @dr.obt with @get_repost ・・・ 🙌🏼🙌🏼🙌🏼#Adele’s fast weight loss! This proves how a ‘fuller’ face makes you appear younger , and this is why fillers or fat helps! 🤩🤩🤩 #cosmeticsurgery #lipfillers #fillers #botox #lips #botox #lipinjections #beauty #aesthetics #dermalfillers #injectables #cheekfiller #lipenhancement #nofilter #dermalfiller #chinfiller #lipgoals #aesthetic #skincare #jawlinefiller #beforeandafter #cheekfillers #beauty #cosmetics #halcyonaestheticsbydrobt #halcyonaestheticslondon #tweakments #prejuvination #FacialHarmonization #FaceOptimization

A post shared by The Botox Lady (@thebotoxlady954) on