Brittihovi panee Harryn ja Meghanin maksamaan omat turvamiehensä – jättilasku vuodessa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuninkaallisista velvollisuuksista syrjään astuneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuvat maksamaan tulevaisuudessa turvallisuustoimensa itse. Brittihovin turvallisuustoimet rahoitetaan veronmaksajien varoilla, mutta prinssi Harryn perhe ei ole enää oikeutettu siihen hovin seniorijäseninä.

Asiantuntijoiden mukaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin turvallisuustoimet maksavat noin 705.000 euroa vuodessa. Iso-Britannian kuninkaalliset erikoisjoukot ovat toteuttaneet pariskunnan turvallisuuspalvelut. Sussexin herttua perheineen määritellään kansainvälisesti suojeltaviksi.

Harry ja Meghan aikoo olla tulevaisuudessa taloudellisesti riippumaton hovin taloudellisesta tuesta ja rahoittaa elämänsä markkinoinnin ja hyväntekeväisyystyön avulla. He eivät ole voineet hyötyä taloudellisesti tekemästään työstä kuninkaallisessa roolissa ollessaan, The Sun uutisoi.