Sisarvaimojen kulisseissa kuohuu – onko Robyn Brown jälleen raskaana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa seurataan moniavioisen Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa sekä lastensa elämää. On yleisesti tiedossa, että moniavioisuuteen liittyy samoja ongelmia kuin tavalliseen avioliittoon, ja Brownin perheen matkaa on saatu seurata TLC-televisiokanavalla.

Kody Brownilla on yhteensä 18 lasta. Fanit ovat nyt kyselleet, onko tuorein vaimo Robyn Brown jälleen raskaana. Valokuvissa on havaittavissa pientä kumpua vatsan seudulla. Naisen ystävä Kendra Pollard-Parra on kuitenkin kommentoinut jo viime vuoden maaliskuussa InTouch-lehdelle, että Robyn ei ole saamassa lisää lapsia.

– Hänen viimeisin raskautensa oli todella vaikea, ja Robyn lihoi paljon. Hänellä on hengitysvaikeuksia ja painon pudottaminen on todella vaikeaa, ystävä sanoi.

Kendra Pollard-Parra on pahoillaan, että fanit spekuloivat jatkuvasti mahdollisella raskaudella, koska Robyn on ollut aiemmin huomattavasti hoikempi. Mikäli hän tekisi vielä lapsen, olisi se erittäin tarkkaan suunniteltu. Sisarvaimot-televisiosarjaa on kuvattu jo 13 kautta.