Lindsay Lohanin äiti pidätettiin rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Lindsay Lohanin manageriäiti Dina on pidätetty New Yorkissa. Häntä syytetään muun muassa rattijuopumuksesta, liikennepaosta ja ilman korttia ajamisesta. Dina Lohan oli ajamassa Outback Steakhouse -ravintolan edessä, kun hän kolaroi autonsa toisen ajoneuvon kanssa.

Sen sijaan että Dina olisi jäänyt selvittämään tilannetta, pakeni hän onnettomuuspaikalta. Onnettomuuden toinen osapuoli ja poliisit seurasivat naista hänen kotiinsa. Dina ei suostunut puhallutukseen, ja hänet pidätettiin.

Aikaisempien samankaltaisten tuomioiden vuoksi teko luokiteltiin törkeäksi rattijuopumukseksi. Viime vuonna Celebrity Big Brother -realitysarjassa mukana ollut Dina on kiistänyt syyllistyneensä törkeään rattijuopumukseen, ja väittää Page Six -sivuston mukaan poliisin tönäisseen häntä pidätyshetkellä.