Rihanna sykähdyttää rohkeissa bikinikuvissa – syntisen punaisissa asuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna tunnetaan lukuisista hiteistään, joita ovat muun muassa Pon De Replay, Umbrella ja Only Girl (in the World). 31-vuotias nainen julkaisi viimeisimmän Anti-nimeä kantavan albuminsa vuonna 2016, minkä jälkeen häneltä ei ole tullut enää uusia julkaisuja.

Rihanna on edelleen hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja rakastaa faniensa kanssa kommunikoimista. Tällä kertaa poptähti esittelee mallistonsa uusia tuotteita rohkeasti poseeraten. Hänet nähdään nimittäin myös esimerkiksi jalat levällään.

Rihannan kuva todistaa, että hän on upea ilmestys sekä meikattuna että täysin meikittä. Kuvassa tähti poseeraa itsevarmasti eikä yritä peitellä edes finniään, jonka useampi fani onkin kommenttikentässä jo tarjoutunut laulajan puolesta puristamaan.