Kim Kardashian bikineissä kotonaan – herutteli peilin edessä kuin teini

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen elämässä tapahtuu paljon, ja perheen käsikirjoittajat ovat varmasti kiireisiä. Muutama päivä sitten verkossa lähti leviämään hurja huhu, jonka mukaan Kim Kardashianin ostaneen tyttärelleen Northille salamurhatun presidentti John F. Kennedyn verisen paidan. Väite osoittautui nopeasti perättömäksi.

View this post on Instagram

Always packing

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nyt Kim on poseerannut kotinsa vaatehuoneessa bikineissä ja aurinkolasit silmillään, vaikka auringosta ei ollut tietoakaan. Kuvatekstin perusteella hän lienee ollut pakkaamassa vaatteita seuraavalle matkalleen ja siinä samalla päättänyt vaihtaa ylleen bikinit. Someseuraajat olivat tosin mielissään poseerauksesta, jonka Kim ikuisti peilinsä kautta.

Väite verisestä paidasta sai alkunsa sosiaalisessa mediassa julkaistusta vitsistä, mutta esimerkiksi Refinery29-sivusto uutisoi epähuomiossa sen totena. Lopulta Kardashian joutui huomauttamaan Twitterissä, että kyseessä on valeuutinen. Nyt Kim on esitellyt näyttävää vartaloaan mallikuvausten pukuhuoneessa, jossa hän keikisteli kameran edessä nudevärisessä alusasussa.