Kylie Jenner näyttävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen nuorin tytär 22-vuotias Kylie Jenner on luonut itselleen omaa uraa myös bisnesnaisena oman Kylie Cosmetics -yrityksensä avulla. Nuori miljardööri tunnetaan hänen näyttävästä ulkonäöstään, jonka avulla nainen onnistuukin myymään seuraajilleen kaikkea mitä hän päättääkin oman nimensä alla luoda.

View this post on Instagram

🧁

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner esittelee mielellään kurvikasta vartaloaan tiukoissa asuissa, jotka eivät peittele mitään. Nyt kaunotar julkaisi hänen omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa Jenner poseeraa kameralle pelkissä alusvaatteissa.

Kylie Jenner poseeraa tuoreissa kuvissaan kameralle vaaleissa samppanjan sävyisissä alusvaatteissa, joissa nähdään pitsisiä yksityiskohtia. Kuvissa nainen on kietoutunut vaaleanpunaiseen paksuun köyteen, joka roikkuu katosta. Naisen tyylin kruunaa vielä todella pitkät hiuslisäkkeet, jotka yltävät aina naisen polvitaipeisiin saakka.

View this post on Instagram

tangled ☁️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on