Nuorallakävelijän järjenvastainen tempaus – kävelee aktiivisen tulivuoren yläpuolella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Flying Wallendas -sirkusperheeseen kuuluva Nik Wallenda on kävellyt nuoralla jo vuosikymmenten ajan. Mies on tullut vuosien varrella tunnetuksi useista kuolemaa uhmaavista ja henkeä salpaavista tempauksistaan.

Nyt Wallenda suunnittelee ylittävän jälleen itsensä. Hän aikoo matkustaa Nicaraguaan kävelläkseen nuoralla aktiivisen Masaya-tulivuoren laavaa täynnä olevan kraaterin yläpuolella. Onnistuessaan hänestä tulisi ensimmäinen aktiivisen tulivuoren ylittänyt nuorallakävelijä.

Tulivuoren yläpuolelle kiinnitettävä köysi on lähes 550 metriä pitkä, ja nuorallakävely tuleekin olemaan People-lehden mukaan Wallendan uran pisin ja korkein. Hurja suoritus tullaan näkemään Yhdysvalloissa ABC-kanavalla suorana lähetyksenä 4. maaliskuuta 2020.