Baariin asennettiin lasten suosima kourapeli – saaliiksi vaihdettiin alkoholia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tivoleista ja pelihalleista tutuissa kourapeleissä tehtävänä on liikutella mekaanista kouraa ja yrittää napata sillä jonkin laitteen pohjalla olevista palkinnoista. Tehtävä ei ole niin helppo kuin miltä se saattaa näyttää.

Useissa tapauksissa kourapelien palkinnot ovat leluja. Yhdysvaltojen Missourissa sijaitsevassa Gambal’s Social Club -baarissa on sen sijaan automaatti, jonka palkinnot on tarkoitettu varttuneemmille pelaajille. Se on täytetty suosituilla White Claw Hard Seltzer -alkoholijuomilla.

Juomatölkkien metsästäminen mekaanisella kouralla voi olla vielä haastavampaa kuin pehmolelujen nappaaminen. Gambal’s Social Clubin lisäksi koura-automaatteja on Laughing Squid -sivuston mukaan asennettu Yhdysvalloissa myös lukuisiin muihin baareihin.

 

View this post on Instagram

Thanks for the SO @oldrowofficial

A post shared by State Street Brats (@statestreetbrats) on