Burger King tarjosi töitä prinssi Harrylle: ”Kuninkaallinen perheemme”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viime päivien kuumimmista uutisaiheista on ollut prinssi Harryn ja Meghan Marklen luopuminen kuninkaallisista titteleistään. Heidän suunnitelmissaan on ryhtyä taloudellisesti itsenäisiksi.

Sussexin herttua ja herttuatar joutunevat siis tulevaisuudessa töihin sen sijaan, että heidän äveriäät elämäntapansa rahoitettaisiin verovaroin. Onneksi pikaruokaketju Burger King on jo tarjonnut Harrylle Twitterissä uutta työtä.

– Harry, tämä kuninkaallinen perheemme tarjoaa osa-aikaisia työsuhteita, Burger King twiittasi.

Todellisuudessa Harry ja Meghan tuskin päätyvät kääntelemään hampurilaispihvejä rasvankäryiseen keittiöön. Meghan Marklen uutisoitiin taannoin palaavan tulevaisuudessa näyttelemisen pariin tulevan Disney-tuotannon ääniroolissa.