Josie Canseco on upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

View this post on Instagram

baby❤️

A post shared by 👻 (@josiecanseco) on

Nyt nuori mallikaunotar poseeraa tummanpunaisiin bikineihin sonnustautuneena samanväriseen autoon nolaillen. Asento on viettelevä, kuten myös Josien ilmekin. Ei liene yllätys, että kuva on saanut Cansecon fanit innostuneeksi.

22-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.