Mies luuli kuntosalin olevan auki läpi vuorokauden – joutui lukituksi sisään yöksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

24 tuntia auki oleviksi mainostettavat kuntosalit eivät aina todellisuudessa ole avoinna läpi vuorokauden. Tämän sai oppia kantapään kautta Yhdysvaltojen Utahissa asuva Dan Hill. Hill oli juuri lopettanut myöhäisillan treeninsä 24 Hour Fitness Gym -kuntosalilla kun hän huomasi ovien olevan lukossa.

Kuntosali ei ollutkaan auki läpi vuorokauden vaan suljettiin keskiyön ja aamuneljän väliseksi ajaksi. Paikalta poistuneet työntekijät olivat lukinneet ovet tarkistamatta, oliko joku vielä paikalla.

Hill päätti tehdä tilanteesta Facebook-päivityksen. Hän otti yhteyttä poliisiin joka saapui pelastamaan miehen kaksi tuntia myöhemmin. Hill aikoo Insider-lehden mukaan olla jatkossakin kuntosalin jäsen mutta vitsailee käyttävänsä jatkossa kylttiä, jonka avulla hän ilmoittaa olevansa paikalla.

I am literally locked inside 24 hour fitness right now. They closed the doors and went home while I was swimming my laps…

Publiée par Dan Hill sur Samedi 11 janvier 2020