Demi Lovato valmistelee uutta levyä – tekee paluun yliannostuksen jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Demi Lovaton paljastettiin taannoin palaavan esiintymislavoille Grammy-gaalassa 26. tammikuuta. Esiintyminen on tähden ensimmäinen sitten vuonna 2018 tapahtuneen huumeiden yliannostuksen, joka oli viedä tähden hengen.

Lovato suunnittelee toden teolla paluuta musiikin pariin. Tulevien Grammy- ja Super Bowl -esiintymisien lisäksi hän valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Levyn ilmestymispäivää ei ole toistaiseksi julkistettu, mutta TMZ-sivuston mukaan sitä suunnitellaan kesälle.

Demi Lovato kävi heinäkuussa 2018 lähellä kuolemaa otettuaan yliannostuksen todennäköisesti fentonyylillä jatkettua oksikodonia. Tapahtuneen jälkeen hän on julkaissut vain yhden kappaleen, Sober-nimisen singlen. Uuden levyn myötä Lovato tulee todennäköisesti palaamaan myös kiertue-elämän pariin.