Dementikko päiväkausia ansassa lumen peittämässä autossa – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Päivien ajan kateissa ollut nainen on löydetty hengissä lumen peittämän auton sisältä. Dementiaa sairastava 68-vuotias Paula Beth James ehti olla ansassa autossa yhteensä kuusi vuorokautta.

Jamesin Toyota-katumaasturi löydettiin helikopterin avulla syrjäiseltä alueelta Kalifornian Butte Meadowsista, yli 320 kilometrin päästä San Franciscosta. Pelastajien yllätykseksi nainen oli elossa auton sisällä.

James toimitettiin läheiseen sairaalaan, jossa hän on vakaassa tilassa. Poliisi uskoo People-lehden mukaan naisen eksyneen reitiltään dementian vuoksi ja joutuneen siksi autollaan syrjäiselle seudulle. Jamesin tytärpuoli kertoo naisen perheen jo menettäneen toivonsa hänen suhteen, ja kuvailee pelastusta ihmeeksi.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.