Huippuseksikäs Kardashian bikineissä – kuin seireeni huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosarjassa perhe-elämäänsä esittelevä Kardashianin perhe on yleensä kertonut avoimesti suhdekuvioistaan kameroille. Poikkeuksena on Kourtney Kardashian, joka on melko vaitonainen seurustelusuhteidensa kanssa. Hänen kerrotaan palanneen yhteen Younes Bemndjiman kanssa.

View this post on Instagram

@poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Nyt Kourtney on lomaillut lastensa kanssa Italian Rivieralla Portofinossa, jonka rantavesillä he liikkuivat hulppealla huvijahdilla. Sen kannella näyttävä perheenäiti poseeraa bikineissä Instagramissa julkaisemassaan kuvassa.

View this post on Instagram

night swim

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Nelikymppinen kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian ja Younes Bemndjima erosivat taannoin muutaman vuoden seurustelun jälkeen, mutta viime joulun he viettivät taas yhdessä. People-lehden mukaan yksinhuoltajaäitien treffielämä on hankalaa, ja myös Kourtney tietää tämän. Siksi hän antoi mallipoikaystävälleen uuden mahdollisuuden.