Demi Lovato astuu Grammy-gaalan lavalle – ensimmäinen keikka yliannostuksen jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato oli kokea 25-vuotiaana saman kohtalon kuin Prince, Michael Jackson, Tom Petty ja Lil Peep. Demi Lovaton huumediileri oli toimittanut naiselle heinäkuussa 2018 fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä vain tunteja ennen yliannostusta. Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla.

Vieroitusklinikoilla aikaansa viettänyt ja hiljalleen kuntoutunut Demi Lovato on valittu nyt Grammy-gaalan esiintyjien joukkoon. Keikka on ensimmäinen kohtalokkaan yliannostuksen jälkeen. 27-vuotias joutuu taistelemaan riippuvuuttaan vastaan koko loppuelämänsä ajan.

Demi Lovato on ollut pitkään päihderiippuvainen. Hän on kärsinyt myös syömishäiriöistä. Nainen on kertonut, että hänen mukaansa elämä on yhtä tyhjän kanssa, ellei elä sitä itseään varten. Grammy-gaala järjestetään 27. tammikuuta.

View this post on Instagram

💗

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on