Kasvattaja hylkäsi huskyn erikoisen ulkonäön vuoksi – sitten koirasta tuli viraalitähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jublilee-niminen siperianhusky on päätynyt todellisen tuhkimotarinan keskiöön. Kasvattajansa toimesta hylätyksi joutunut koira on noussut lyhyessä ajaksi sometähden asemaan.

4-vuotiaan Jubileen silmänluomet ovat hieman epämuodostuneet, minkä ansiosta se näyttää jatkuvasti yllättyneeltä. Kasvattaja luovutti koiran Husky House -eläinsuojaan vuonna 2018. Kukaan ei halunnut kasvattajien mukaan ostaa Jubileeta sen epätyypillisen ulkonäön vuoksi, vaikka kyseessä oli muuten kaikin puolin terve ja iloinen yksilö.

Husky House julkaisi Facebookissa sydäntäsärkevän viestin, jossa Jubileelle etsittiin uutta kotia. Vastoin eläinsuojan henkilökunnan odotuksia julkaisu lähti nopeasti leviämään viraalina. Yli 150 ihmistä ilmoitti haluavansa adoptoida Jubileen, ja siperianhusky on CNN-uutissivuston mukaan sittemmin löytänyt todellisen kodin rakastavasta perheestä.

 

UPDATE – Thanks to everyone who shared Jubilee’s story. She has found her forever home with previous Husky House…

Publiée par Husky House sur Mardi 14 janvier 2020