Lottie Moss esitteli kurvejaan uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Back at it @passmorepics

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Tällä kertaa Lottie Moss nähdään keikistelemässä uima-altaalla mustiin bikineihin sonnustautuneena. Hänen kuvansa pääosaan nousee muodokas bikinipeppu, jota supermallin nuorempi sisar mielellään esittelee. Kuva on ikuistettu Hollywoodin maineikkaan Chateau Marmont -hotellin uima-altaalla.

View this post on Instagram

🔪🔪🔪

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.