Serena Williams voitti ensimmäisen kullan tyttären syntymän jälkeen – lahjoittaa rahat Australialle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattitennispelaaja Serena Williams on tenniksen olympiavoittaja ja hänet tituleerataankin usein maailman parhaimpien naisurheilijoiden joukkoon. Nyt tähti on todistanut kuuluvansa edelleen tennispelaajien kirkkaimpaan kärkikastiin voittaessaan ASB Classic -tennisturnauksen.

Serena Williams sai Uudessa-Seelannissa Aucklandissa kultaa sunnuntaina järjestetyssä ASB Classic -turnauksessa. Kulta on ensimmäinen, jonka Williams on onnistunut nappaamaan hänen tyttärensä Alexis Olympian syntymän jälkeen, minkä vuoksi voitto tuntuukin varmasti erityisen hyvältä.

Ottelun voittamisen jälkeen Williams oli heti ilmoittanut, että hän ei aio itse pitää kovalla työllä ansaitsemiaan palkintorahoja. 38-vuotias tennistähti lahjoitti People-sivuston mukaan palkintorahat 43 000 dollaria lyhentämättömänä Australian metsäpalojen sammutustöitä varten.