Kaley Cuocon hiukset syttyivät tuleen – sitten tuli jo iskuja selkään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Big Bang Theory, eli Rillit huurussa -sarjan tähti Kaley Cuoco on paljastanut joutuneensa polttavaan tilanteeseen Roomassa. Tähti luuli joutuneensa pahoinpitelyn kohteeksi, vain huomatakseen hiustensa olevan tulessa.

Cuoco oli vieraillut roomalaisessa baarissa uuden The Flight Attendant -sarjansa kuvausten jälkeen. Näyttelijä kertoo haistaneensa palaneen käryä, kun tuntematon mies alkoi yhtäkkiä lyömään häntä kämmenellä selkään. Mies hoki sanaa ”fuoco”.

Pian Cuocolle selvisi hänen hiustensa olevan tulessa. Pahoinpitelyn sijaan mies oli vain yrittänyt sammuttaa paloa. Tähdelle myös selvisi että fuoco tarkoittaa italiaksi tulta, vaikka hän oli luullut miehen vain muistaneen hänen nimensä väärin.

Kaley Cuocon onneksi tilanteessa ei käynyt huonommin. Hän kertoo Instagramissa hiustensa ehtineen palaa vain vähän, ja päällä ollut Gucci-takkikin selvisi ehjänä. Näyttelijä osti paloa sammuttaneelle miehelle kiitokseksi drinkin.

 

https://www.instagram.com/p/B7iPCx1hhGk/

https://www.instagram.com/p/B7bw0Uah5cI/?utm_source=ig_embed