DJ Maddsin asuvalinta sykähdyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän on sitä yhdessä ystäviensä kanssa.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Rohkeissa kuvissa usein poseeraava maailman seksikkäin DJ-kaunotar on nyt keikistellyt kylpyhuoneen peilin edessä mustassa pitsimäisessä bileasussa, joka paljasti yllättäen hänen takapuolensa. Tällaisessa asussa tuskin juhlitaan ensi kesänä suomalaisissa yökerhoissa, klubeissa ja festareilla.

View this post on Instagram

Gabby’s new wallpaper 👼🏻

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.