Pamela Anderson meni salaa naimisiin – löysi vanhan rakkauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Baywatch-tähti Pamela Anderson seurusteli 30 vuotta sitten lyhyen aikaa elokuvatuottaja Jon Petersin kanssa. Pari aloitti seurustelun uudestaan vuosien jälkeen ja nyt heidät on vihitty salaa Malibussa.

Vihkitapahtumaan osallistuivat ainoastaan pariskunnan lapset, Pamelan pojat Brandon ja Dylan sekä Jonin tyttäret Caleigh ja Skye. 74-vuotias Hollywood-tuottaja on sanonut, että Pamela on ollut hänen elämänsä rakkaus kolmen vuosikymmenen ajan, eikä hän ole halunnut aidosti ketään muuta vierelleen. Jon Peters haluaa nyt suojella ja kohdella Pamelaa mahdollisimman kunnioittavasti, Hollywood Reporter uutisoi.

Pamela Anderson on puolestaan sanonut, että Jon Peters on Hollywoodin aito paha poika, jota hän rakastaa ilman ehtoja. Kyseessä on Pamela Andersonin viides avioliitto. Hän erosi viime kesänä jalkapalloilija Adil Ramista.