Realityohjelman ylipainoinen sisko: ”Liian raskasta nousta ja hakea itse juomaa”

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton saivat oman realityohjelman, jossa seurataan naisten 450 yhteiskilon karistamista. He ovat sairaalloisen lihavia epäterveellisten elintapojensa takia. Sarjan nimi on 1000-lb Sisters.

Nyt Tammy on vieraillut toistamiseen ohjelmassa esiintyvän lääkäri Dr. Procterin luona. Lääkäri on sanonut Tammylle suoraan, että hän ei tule elämään enää kovinkaan pitkään samanlaisilla elintavoilla, koska naisen kroppa pettää pian. Tammy paljastaa, että hänen mielestään laihemman Amy-siskonsa pitäisi olla hänelle armollisempi.

Lääkäri ei ymmärrä, miksi Tammy sanoo näin, koska sisko käy kaupassa ja hoitaa muutenkin lähes kaikki asiat isokoisemman Tammyn puolesta. Tammy valittaa, että hänen on liian kivuliasta ja hankalaa hakea esimerkiksi itse juomista kaapista. Lääkäri vastaa, että naisen on tehtävä se silti, koska hän ei muuten elää enää kauan.