Trump rikkoi presidenttien Twitter-ennätyksen – 142 twiittiä yhdessä päivässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Presidentti Donald Trump tulee todennäköisesti jäämään historiaan ainakin erittäin someaktiivisena presidenttinä. Trump on rikkonut maailmanennätyksen twiittaamalla yhden päivän aikana enemmän kuin yksikään presidentti ennen häntä.

Trump twiittasi keskiviikkon 22. tammikuuta yhteensä 142 kertaa. Useimmat Twitter-viesteistä koskivat Yhdysvaltojen senaatin presidenttiä koskevaa virkarikosoikeudenkäyntiä.

Donald Trump tuli samalla rikkoneeksi oman aikaisemman virkakautennsa ennätyksen. Hieman yli kuukausi sitten, 12. joulukuuta 2019, hän twiittasi yhden vuorkauden aikana 123 kertaa. Trumpin kaikkien aikojen twiittausennätys tapahtui juuri ennen hänen virkaan astumista tammikuussa 2015 hänen jaettua yhteensä 161 Twitter-viestiä.