Dominamummo opastaa naisia sitomisleikkeihin – hyvät tienestit kiinnostavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisessä First Dates -ohjelmassa esiintynyt Sherry on 68-vuotias ja elättää itsensä dominana. Hänen suosionsa räjähti käsiin televisioesiintymisen jälkeen ja nyt brittinaiset pyytävät ikärouvaa opastamaan heitä alistamisen saloihin.

Sherry auttaa naisia löytämään oman sisäisen ruoskattaren. Seksityöläisenä itsensä elättävä Sherry on nahkaa rakastava domina, joka haluaa auttaa myös muita naisia saavuttamaan kihelmöivää iloa elämään. Yksi hänen oppilaistaan on Mistress Ruby. Halukkaita kisällin rooliin olisi ollut Sherryn mukaan satoja, mutta hän valitsi vain muutaman.

Puhelintytöstä dominaksi itseoppinut nainen on alansa mestari. Hän määrää – ja asiakkaansa rakastavat sitä yli kaiken. Sherryn mukaan alistaminen ei onnistu kunnolla parisuhteen seksileikeissä, koska usein naiset tekevät kaiken ainoastaan miestään miellyttääkseen. Eikä se silloin ole alistamista. Sherry tienaa dominana noin 140 euroa sessiolta.

– En koskaan kiinny asiakkaisiini romanttisesti tai seksuaalisesti, Sherry napauttaa nahkahameessaan.