Povipommi Kate Upton tositoimissa – moni mies kateellinen pienokaiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Kate on sittemmin ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa.

https://www.instagram.com/p/B7o4_aIHeCt/

Nyt Kate on julkaissut valokuvan, jossa hän imettää pienokaistaan. Samalla hän selventää aiemmin lehdissä kirjoitettuja lausuntojaan äitiydestä ja erityisesti imettämisestä. Kate Upton avautui taannoin äitiydestä ja kokemistaan haasteista. 27-vuotias kaunotar kertoi Genevieven syntymän muuttaneen hänen elämäänsä todella ihanalla tavalla.

https://www.instagram.com/p/B2j4clgnrar/

Nainen kuitenkin koki paljon paineita etenkin ensimmäisinä kuukausina tyttären syntymän jälkeen. Upton koki paineita siitä, että hänen tulisi pystyä tekemään kaikenlaista ja olemaan monissa paikoissa samaan aikaan kun hän imetti tytärtään.

Malli huomasi nopeasti, että imettäminen vei häneltä hurjasti energiaa, minkä vuoksi hänen tuli hidastaa tahtiaan. Upton on hänen miehensä kanssa yrittänyt myös vähentää puhelimen käyttämistä Genevieven aikana. Vanhemmat eivät halua, että heidän tyttärensä kasvaa ajatellen, että puhelimen jatkuva selaaminen on tärkeintä elämässä.