Povipommi Kate Upton tositoimissa – moni mies kateellinen pienokaiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä hänen aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Kate on sittemmin ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa.

View this post on Instagram

I want to take a minute to clarify the context of feeling pressures as a new mother and breastfeeding in the @editorialistmagazine article. When asked about getting back in shape after pregnancy I discussed the major pressures that are out there for new moms to “snap back” right after having a baby. Every woman experiences this due to the unnecessary and unrealistic expectations that are brought into every household, mostly via social media. I certainly felt these pressures, as all women do. I tried to push myself early to get back to the gym, eat perfectly and try to achieve this alleged “snap back”. But, after realizing how ridiculous these pressures are I quickly gave myself some slack and lived in the moment as a new mother. Every woman needs to give their body time to heal and to soak in those early, precious moments. I realized quickly that between breastfeeding, healing, little-to-no sleep, off-the-charts hormone changes and experiencing everything for the first time that those weight-loss pressures are extremely unnecessary, and I decided to turn my energy towards my family. Every mother’s experience is different with every baby. I’ve learned everyone’s journey is extremely personal and no two are the same. My energy was drained but my heart was extremely full, and I decided to not let others’ opinions and expectations get in the way of my own personal timeline. In my opinion, enjoy the moments with your new baby and growing family, allow your body time to heal and make sure to go at your own pace. #motherhood #sharestrong

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Nyt Kate on julkaissut valokuvan, jossa hän imettää pienokaistaan. Samalla hän selventää aiemmin lehdissä kirjoitettuja lausuntojaan äitiydestä ja erityisesti imettämisestä. Kate Upton avautui taannoin äitiydestä ja kokemistaan haasteista. 27-vuotias kaunotar kertoi Genevieven syntymän muuttaneen hänen elämäänsä todella ihanalla tavalla.

Nainen kuitenkin koki paljon paineita etenkin ensimmäisinä kuukausina tyttären syntymän jälkeen. Upton koki paineita siitä, että hänen tulisi pystyä tekemään kaikenlaista ja olemaan monissa paikoissa samaan aikaan kun hän imetti tytärtään.

Malli huomasi nopeasti, että imettäminen vei häneltä hurjasti energiaa, minkä vuoksi hänen tuli hidastaa tahtiaan. Upton on hänen miehensä kanssa yrittänyt myös vähentää puhelimen käyttämistä Genevieven aikana. Vanhemmat eivät halua, että heidän tyttärensä kasvaa ajatellen, että puhelimen jatkuva selaaminen on tärkeintä elämässä.