Putous alkoi näyttävästi – mikä sketsihahmoista voittaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten televisiokatsojien kestosuosikki Putous palasi ruutuihin viikko sitten, jolloin ohjelmassa esiteltiin ensimmäisen kerran myös kovasti odotetut uudet sketsihahmot. Hieman yllättäen yksikään hahmoista ei noussut suoraan yleisön selkeäksi suosikiksi, joten Vuoden sketsihahmo -kilpailun voittaja ei ole vielä selviö.

Tänä viikonloppuna jatkuvan kilpailun varrella tullaan näkemään vielä monia yllättäviä käänteitä. Televisiokatsojat päättävät kisasta viikoittain putoajat sketsihahmot. Toistaiseksi ainakin Mr Green on antanut suomalaisille mahdollisuuden lyödä vetoa kisan voittajasta. Sen asiantuntijoiden mukaan voittajasuosikki on virolainen talouskonsultti Urmas Viilunk, jonka myös Viron mediat noteerasivat heti aloitusjakson jälkeen ja korostivat hahmon aitoutta.

Toiseksi suurin suosikko on parturikampaaja Salon Seija ja kolmantena listalla on Yölintu. Heikoimmilla yhtiön asiantuntijoiden mukaan ovat koirakuiskaaja Hillevi Häntä-Heikkilä, entinen futistähti Marajorma sekä kuopiolaisteini Caizla. Viilunkin kerroin on 1,75 ja Caizlan 15, joten ero on merkittävä.

Putous sai viikko sitten huiman startin, sillä se keräsi ruutujen ääreen peräti 1,3 miljoonaa katsojaa. Ohjelman keskikatsojamäärä oli peräti 895 000, ja suurin katsojaryhmä olivat perheet. MTV3 uskoo, että uudistunut näyttelijäkaarti oli yksi suosion salaisuuksista. Ohjelman näyttelijöitä ovat tällä kertaa Malla Malmivaara, Pilvi Hämäläinen, Christoffer Strandberg, Heikki Ranta, Linnea Leino, Mikko Töyssy, Antti Tuomas Heikkinen. Juontajana toimii tuttuun tapaan Roope Salminen.