Suomalainen TV-tähti Jasmin suuttui – poikaystävä joi kaksi drinkkiä ennen juhlia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Jasmin Lahtinen esiintyy supersuositussa 90 Päivää morsiamena -ohjelmassa. Hän on muuttanut Los Angelesiin mennäkseen naimisiin siellä asuvan Blaken kanssa. Televisiokatsojat kuitenkin ihmettelevät pariskunnan välillä vallitsevaa kemiaa – tai oikeastaan sen puuttumista.

Kotikatsomoihin välittyy kiusallinen jännite Jasminin ja Blaken välillä. Nyt suomalainen nainen on hermostunut poikaystävälleen, koska hän juo kaksi drinkkiä illallisella ennen kaverinsa juhliin menemistä. Jasmin päättää jättää tämän takia juhlat väliin.

– Yksi drinkki on ok, mutta tiedät mitä ajattelen asiasta, Jasmin selittää ravintolan ulkopuolella hämmentyneelle poikaystävälleen.

Jasmin lähtee ilmeisesti myös Los Angelesissa asuvan siskonsa luokse. Ihmiset ovat kysyneet naisen motiiveja, miksi hän ylipäätään muutti Yhdysvaltoihin. Ollakseen miehensä vai siskonsa kanssa? Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan.