Morsiamen märkä pieru tuhosi 11 500 euron hääpuvun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditissä on julkaistu joukko hääsuunnittelijoiden hurjimpia kokemuksia, mutta yksi niistä on noussut luetuimpien kauhutarinoiden joukkoon. Amerikkalainen hääsuunnittelija kertoo, että hänen asiakkaana oli hankala morsian, jonka hääpäivä meni lopulta pieleen suolisto-ongelmien vuoksi.

Morsiuspari oli tahtonut järjestää häät sukutilalla sijainneessa ladossa, jossa ei ollut sähköä tai juoksevaa vettä. Suunnittelija kertoo, että joutui hoitamaan paikalle väliaikaisen infrastruktuurin, vaikka sekään ei periaatteessa riittänyt. Juhlatila oli liian pieni, mutta hääsuunnittelija ratkaisi ongelman juhlateltoilla ja bajamajoilla.

Morsian oli nauttinut päivän aikana terveyspirtelöitä vähentääkseen vatsan turvotusta. Juuri ennen häätanssia hän uhmasi tunnetta ja päästi pierun ulos. Valitettavasti suolistokaasu tuli ulos niin sanotusti varren kanssa ja levisi morsiamen hääpuvun alushameeseen. Uloste oli hääsuunnittelijan mukaan öljyistä ja tahmaista, joka levisi pyyhkiessä.

Koska paikalla ei ollut juoksevaa vettä ja aikataulu oli tiukka, joutuivat he turvautumaan erilaisiin kosteuspyyhkeisiin. Hääsuunnittelijan assistentti pyyhki morsiamen jalkoja pitkin valuvaa ulostetta samalla, kun vastavihitty nainen itki ripulista ulostetta tekokynsissään.

Vieraat odottivat kuumeisesti seuraavaa ohjelmanumeroa, joten häässuunnittelija lähetti järkyttältä haisevan morsiamen tanssilattialle esittämään huolella harjoiteltua tanssia. Suunnittelija assistentteineen katsoi kauhulla, kun sulhanen levitti morsiamen puvun selkäosassa ollutta haisevaa läikkää isommalle alueelle kättä liikuttaessaan.

Sen jälkeen pari leikkasi hääkakun ja syöttivät juhlaherkkua toisilleen ulosteisilla sormillaan. Lopulta pakollinen osuus oli suoritettu ja morsian vietiin pestäväksi. Apuna käytettiin keittiöväen käytössä ollutta vettä ämpäreissä.

Sitten hääsuunnittelija pesi alastoman ja tuoreen rouvan 11.500 euron arvoista hääpukua, ja hän mietti tosissaan uravalintaansa. Puvusta leikattiin koko ulosteen peittämä vuori pois ja sulhasen suorittama sukkanauhan irrottaminen peruttiin ohjelmistosta. Suunnittelija tarjosi morsiamelle Xanaxia, eli rauhoittavaa pilleriä koko episodin jälkeen.

Hääjuhla kuvattiin aikakausilehden sivuille. Suunnittelijan mielestä on onni, että kammottava haju ei välittynyt kauniiden valokuvien kautta lehden lukijoille.