Selena Gomez paljasti suhteestaan Justin Bieberiin: ”Olin uhri”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Selena Gomez oli pitkään poissa esiintymislavoilta keskittyessään omaan hyvinvointiinsa. Nyt 27-vuotias nainen on kuitenkin palkinnut faniensa odotuksen ja julkaissut uutta musiikkia. Selena Gomez julkaisi perjantaina 10. tammikuuta uuden Rare-nimeä kantavan albumin.

Albumilla on yhteensä 13 kappaletta, joista suurin osa on uusia. Selena Gomez on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että kappale Lose You To Love Me on kirjoitettu hänen suhteestaan Justin Bieberiin. Gomez ei mielestään saanut suhteen päätyttyä eroa, joka olisi ollut hänelle kunnioittava. Sen vuoksi hän koki, että hän halusi kappaleen muodossa päästä sanomaan suhteesta vielä muutaman asian.

Selena Gomez kertoi myös kokeneensa, että oli parisuhteessa uhri. Poptähti on sitä mieltä, että hän koki henkistä väkivaltaa ollessaan Justin Bieberin kanssa. Gomez ei kuitenkaan ole enää vihainen vaan hän on pelkästään onnellinen, että hyvin vaikea suhde on ohi.