Selena Gomezin suosio laskussa – on enää neljänneksi seuratuin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez oli pitkään Instagramin seuratuin tähti. Nyt kuitenkin laulajattaren suosio on päässyt hieman hiipumaan ja hän onkin tällä hetkellä sijalla neljä kaikkein seuratuimpien ihmisten listassa.

Selena Gomezia enemmän seuraajia löytyy muun muassa laulajakollega Ariana Grandelta ja näyttelijä The Rockilta. Kirkkaimman ensimmäisen sijan vei muutama päivä sitten jalkapallotähti Cristiano Ronaldo, joka ylitti maagisen 200 miljoonan seuraajan rajan ensimmäisenä Instagram-sovelluksessa.

Mikä tärkeintä, Selena Gomezilla on kuitenkin yhä reilusti enemmän faneja kuin hänen entisellä poikaystävällään Justin Bieberillä. Tällä hetkellä listan kymmenettä sijaa pitävä Bieber on Gomezin mukaan aiheuttanut hänelle henkistä väkivaltaa pariskunnan suhteen aikana vuosia sitten.

View this post on Instagram

Well..

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on