Charlotte Crosby laihtui uuden televisiosarjan kuvauksissa: ”Näännyn nälkään!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Geordie Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut nainen Charlotte Crosby on ollut paljon esillä mediassa. Crosbyyn liittyvissä uutisissa on keskitytty suurimmaksi osaksi kaunottaren jatkuvasti muuttuvaan ulkonäköön, joka on useiden leikkausten ja huomattavan laihtumisen ansiota.

Charlotte Crosby on nyt ottanut osaa uuteen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -televisiosarjaan, jossa julkkikset ovat kisailleet toisiaan vastaan Afrikan viidakossa. Nainen eli kuvausten ajan hyvin pienellä määrällä ruokaa, minkä vuoksi hän onkin pienentynyt entisestään.

Crosby kertoi laihtuneensa viidakossa yli kuusi kiloa. Hän esitteli uutta hoikistunutta vartaloaan omassa Instagram-tarinassaan kun hän pääsi viimein kuvauspaikalta omaan hotellihuoneeseen. 29-vuotias nainen on varmasti innoissaan siitä, että hän pääsee viimein syömään, koska Instagramissa nainen kertoi, että hän on nääntymässä nälkään.

Instagram
Instagram
View this post on Instagram

Lost weight, Feeling great 😍

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on