Mies yritti ostaa seksiä hampurilaisella – prostituoitu olikin peitepoliisi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Prostituoiduilta yritetään tyypillisesti ostaa palveluita rahalla, mutta toisenlaisiakin tarjouksia on nähty. Eräs Yhdysvaltojen New Mexicossa asuva mies oli yrittänyt ostaa seksiä hampurilaisella.

36-vuotias Dominic Calderon oli lähestynyt prostituoitua pyöränsä selässä ja kysynyt paljonko hänen palvelut maksaisivat. Koska miehen palkka ei ollut vielä tullut, kysyi prostituoitu voisiko Calderon maksaa palveluista mukanaan olleella hampurilaisella. Hän oli suostunut.

Calderonin epäonneksi prostituoitu paljastui peitetehtävissä olleeksi poliisiksi ja hänet pidätetiin. Pidätetty ei päässyt edes nauttimaan Chili’s-pikaruokaketjusta ostamaansa hampurilaista. Se nimittäin takavarikoitiin osana tapauksen todistusaineistoa, uutisoi The Smoking Gun.