Näin Pekingissä: Taksikuski ajeli kemikaalisuojapuku päällään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomeenkin saakka ennättänyt koronavirus lähti leviämään Kiinan Wuhanin kaupungissa sijaitsevalta torilta. Maassa onkin karanteenissa kymenniä miljoonia ihmisiä tautiuhan vuoksi, ja Wuhanin kaupunki on eristetty kokonaan.

Taudin leviämisen pelko näkyy myös Wuhanista yli tuhannen kilometrin päässä sijaitsevassa Pekingissä. Tuoreella viraalivideolla nähdään, kuinka eräskin paikallinen taksikuski pyrkii välttymään tartunnalta.

Taksikuski ajaa autoaan päällään hupullinen hazmat-kemikaalisuojapuku, lasit ja kirurgien käyttämä leikkausmaski. Autossa on myös valmiina pullollinen käsien desinfinointiainetta. Daily Mailin mukaan kuljettaja toteaa turvallisuuden olevan hänelle ensisijalla ja kuvailee itseään vastuulliseksi sekä itseään että perhettään kohtaan.