Kendall Jenner ainoastaan levitti kätensä – videolla jo yli 19 miljoonaa katselua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen mallin uraa tekevänä siskona. Naisella on hänen Instagram-kanavallaan yli 122 miljoonaa seuraajaa, minkä vuoksi 24-vuotiaalla Jennerillä täytyykin olla melko ihailtu olo.

Kendall Jenner myönsi Ellen DeGeneresille hänen keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että Jenner välillä itsekin ihmettelee millaiset kuvat ja videot saavat paljon katseluita ja tykkäyksiä. Tuoreimmalla jakamallaan videolla Jenner yksinkertaisesti levittää hänen kätensä ylhäältä sivulle, mikä on onnistunut saamaan jo yli 19 miljoonaa katselua.

Videota on kommentoitu lähes 25 000 kertaa ja se on saanut yli neljä miljoonaa tykkäystä. Kendall Jenner halusi videolla vain osoittaa sen miten pitkät kädet hänellä on. Naisen mukaan usein julkaisut, jotka hän miettii tarkasti etukäteen, eivät osoittaudu niin menestyksekkäiksi. Jos kaunotar kuitenkin liikoja ajattelematta julkaisee vain jotain omasta mielestään hauskaa, kuva tai video lähtee leviämään yllättäin todella laajalle.

View this post on Instagram

wingspan

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on