Milla Jovovich sai kolmannen lapsen – ihana kuva vastasyntyneen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ukrainalaissyntyinen malli ja näyttelijä Milla Jovovich asuu nykyään yhdysvalloissa perheensä kanssa. Tähti tunnetaan parhaiten hänen roolistaan Resident Evil -elokuvasarjassa, ja naiselta tulee tänä vuonna myös uusi elokuva Monster Hunter.

Milla Jovovich on naimisissa Paul W. S. Andersonin kanssa ja pariskunnalla on kolme lasta, Ever, Dashiel ja juuri syntynyt Osian. Nuorin tytär syntyi perheeseen maanantaina 2. helmikuuta. Heti seuraavana päivänä ylpeä äiti jakoi Instagram-kanavallaan kuvat hurmaavan kauniista pienokaisesta.

44-vuotias Milla Jovovich kutsuu tytärtä heidän pieneksi ihmeekseen. Äiti kuvailee vauvaa hyvin vahvaksi ja kertoo kuvien yhteydessä, että vuorokauden ikäinen pikkuinen onnistuu jo välillä kannattelemaan omaa päätäänkin halutessaan kurkkia mitä maailmalla tapahtuu.

View this post on Instagram

Hey Everyone!!! So without my knowledge @evergaboanderson spilled the beans on the new baby yesterday 🙄🤦🏻‍♀️😂 which makes this “old news” but anyway, yesterday 02/02/2020 at 8:56am Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson was born! Osian is a welsh boy’s name and it’s pronounced O-shin. Now I know the name is long, but the family couldn’t agree on her middle name. Ever and my mom wanted Lark, @dashielanderson and I wanted Elliot. Then my husband Paul chimes in with another vote for Lark, so Smushy and I were out numbered 😛! At least she has many to choose from later in life if she wants to drop a few. She’s so beautiful! Her hair is lighter than the other girls was and she’s very strong. Her little hands get in the way and they’re hard to control and she’s already lifting her head up to see what’s going on! She’s our miracle baby and we’re all so grateful to have her and completely obsessed with her!! I will obviously post more pics later, but we are all exhausted because the last few nights have been crazy! I send you all so much love from the cloud I’m flying on!!! Xoxo m❤️☁️✨⚡️⭐️💥☄️

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on