Jukka Hilden kuvasi vaimostaan videon – näin Chachi Gonzalesin raskaus eteni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut 39-vuotias Jukka Hilden ja hänen 24-vuotias vaimonsa Chachi Gonzales saivat perheenlisäystä kun heidän tyttärensä syntyi perheeseen 25. marraskuuta. Hilden on kuvannut raskausaikana vaimostaan videoleikkeitä, joista on nyt koostettu kaunis koostevideo.

Chachi Gonzales pitää YouTubessa suosittua kanavaa, jota seuraa jo yli 1,6 miljoonaa ihmistä. Tammikuussa julkaistulla videollaan seuraajat pääsevät kurkistamaan naisen raskausviikkojen etenemiseen. Naisesta on kuvattu joka viikko pieni video, jossa nähdään miltä hänen vatsansa näyttää.

Chachi Gonzales esittelee etenevää raskauttaan aina hymy huulillaan. Raskaana hehkuva nainen ei malta enää 41 raskausviikolla hillitä kyyneliään kun hän odottaa malttamattomana tyttärensä tapaamista. Videon lopussa nähdään myös pieni pätkä sairaalasta, jossa tuoreet vanhemmat pitelevät vastasyntynyttä vauvaa sylissään.