Janita Lukkarinen vastasi rajuun kritiikkiin: ”Ottakaa Raamattu käteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin saattohoitoon parin vuoden syöpäkamppailun jälkeen joutunut realitykaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan Terhokodin hoivissa. Sieltä käsin hän kertoo tunnelmistaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa tuhansille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

Viime päivinä Janita on saanut osakseen odottamattoman paljon kritiikkiä, sillä hän on esimerkiksi kerännyt rahaa sosiaalisen median päivityksillään. Nyt Lukkarinen vastasi motiiviensa epäilijöille Instagramissa julkaisemassaan päivityksessä.

– Oon aika onnekas, olen vielä täällä ja mun läheiset tietää, miten asiat on. Epäilijöille ottakaa raamattu käteen ja lukekaa psalmeja, tai meditoikaa. Hassailija tässä moi, oon käyttänyt tasan omia palkkiorahojani, sekä eläkettä, jota sain myös takautuvasti. Jee sain eläkkeen toimimaan! Ihanaa tätä päivää just Sulle, säkin olet vielä täällä, Janita Lukkarinen kirjoitti kuvansa yhteydessä.